Genom köp av produkter på www.industriutrustning.se godkänner du våra allmänna betalnings- och leveransvillkor. Dessa köpevillkor är tillämpliga i fall svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa köpevillkor.

Betalning

Vi erbjuder dig att betala med faktura.

Faktura

För att handla mot faktura måste du ange ditt momsregistreringsnummer och bli godkänd i vår kreditprövning. Fakturan kan komma att
överlåtas till annan fordringsägare. Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar, om inget anat anges.

Kortbetalning

Tillåtna kort på industriutrustning.se är VISA och MasterCard. Vid betalningen anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden som står angiven på baksidan på kortet. Industriutrustning använder 3D-secure, som är en säkerhetsstandard framtagen av VISA och MasterCard. Betalningen sker via Svea som är PCI-certifierad samt följer internationella säkerhetsstandarder. All information som skickas är krypterad, vilket gör att obehörig inte kan få tillgång till känslig data gällande er kortbetalning.

Industriutrustning.se har inte tillgång till kortuppgifterna utan dessa hanteras till fullo av Svea. Orderns totala belopp reserveras direkt på ditt konto men beloppet dras först vid leverans av ordern, dock senast efter 3 dagar.

Banköverföring

Betala manuellt till vårt bankkonto. Använd ditt order-ID som betalningsreferens. Din order kommer inte att skickas förrän betalningen har kommit in på vårt konto.

Priser

Samtliga priser som anges är i svenska kronor exklusive moms.

Kreditprövning

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Leveranser

Övriga leveransvillkor

Det är på köparens ansvar att säkerställa att eventuell leveransadress som uppgivits vid beställningstillfället är korrekt. Det är också köparens ansvar att vara nåbar i samband med leverans. Risken för varan övergår på kunden efter mottagandet.

Eventuella transportskador

Köparen ansvarar för att undersöka att godset är felfritt. Eventuell transportskada skall anmälas direkt vid avhämtningstillfället. Anmäls inte skadan vid avhämtningstillfället ersätter inte fraktbolaget skadan.

Öppet Köp/returer Företag

Beställningar gjorda på industriutrustning.se är bindande. Vilket innebär att ångerrätt ej gäller.

Reklamation Företag

Önskemål om reklamation skall delges oss inom skälig tid från då felet upptäckts. Är garantitiden utgången är det köparens ansvar att påvisa att felet redan fanns vid leveranstillfället. Köp-lagen och övriga tillämpliga lagar ger dig som näringsidkare vissa rättigheter, normalt 2 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel på varan. Vid eventuell tvist så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Övrig Information

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i information, priser samt bild och videomaterial på webbplatsen. Vi kan inte heller garantera att produktbilder och miljöbilder återger en varas exakta utseende samt beskaffenhet.

Garantier

Ett års fabriksgaranti gäller. Garanti gäller ej för fel som orsakats av felaktig användning av produkten. För övriga garantier se separat garantibevis som medföljer vid köp.

Personuppgifter

Industriutrustning.se behandlar alla personuppgifter konfidentiellt och använder dem endast vid kreditbedömning och vid våra kontakter med dig som kund.

Kontaktuppgifter

Har du frågor eller om du vill ha mer information kontakta oss. Kontakta kundservice genom att maila oss på info@industriutrustning.se.